Klantverhaal van Tom Cees

Klantverhaal Tom Cees

“Ik durf écht te zeggen dat het werkt!”

Ik durf écht te zeggen dat het werkt!
Op aanraden van een collega begon makelaar Tom Cees Doorschodt anderhalf jaar geleden met fit20.

Hoe pakte dat uit, fit in 20 minuten per week?
Vandaag heb ik mijn 76e training gedaan, dus heel goed. Ik merk dusdanig veel verschil dat ik dit wil blijven doen. Ik merk verbetering in alles.

Waaraan merkt u dat?
Als makelaar ren je regelmatig een aantal verdiepingen de trap op. Sinds fit20 gaat dat weer zonder pijn en moeite. Geen steek in mijn knie, niet meer hijgend naar boven...dat was vroeger anders.

Ik ben een fanatiek tennisser. Daar merk ik dat ik een stuk fitter ben geworden. Ik herstel sneller. Het valt mijn competitie team op dat ik veel minder geblesseerd ben. Ik ben gevoelig voor blessures dus dat is een erg mooi resultaat. Ik voel nu weer veel kracht in mijn hele lichaam, echt veel meer dan voordat ik begon met fit20. Bij het tennissen was ik gaan inleveren, ik dacht dat hoort er bij als je ouder wordt. Maar ik ben bijna 58 en ik speel weer als vroeger!

Vanwege een versleten heup moet ik mijn spel wel aanpassen maar door fit20 kan ik op een goed niveau blijven spelen. Die sterke spieren zullen een heupoperatie zo lang mogelijk uitstellen.

Wat vindt u van de fit20 training?
Ik heb vroeger bij een sportschool getraind. Prima, maar je moest er wel op uit. Je werd niet begeleid. Bij fit20 is de begeleiding perfect. Je personal trainer helpt je tot het uiterste te gaan.

Je traint op afspraak dus er is een stok achter de deur. Soms heb ik geen zin, als ik te druk ben of geen tijd had om te lunchen. Maar door de afspraak ga je toch. En daarna voel je je heerlijk!

Je hoeft je niet om te kleden voor de training dat is voor veel mensen prettig. Ik doe het wel maar dat is mijn eigen voorkeur. Je traint gewoon tussen de bedrijven door. Daar doe ik het voor, alle vrije tijd die ik heb wil ik aan tennissen besteden.

Hoe bevalt zo’n personal trainer?
Heel goed. Ik ben bij fit20 door 7 of 8 verschillende personal trainers begeleid en ik vind ze allemaal even goed en enthousiast. Het zijn echt ‘mensen’ mensen. Ze letten goed op je en brengen je veilig tot het uiterste. Regelmatig krijg ik nauwkeurige aanwijzingen: zet je voeten iets naar achteren. De hele oefening werd meteen een stuk zwaarder!

Dus u raadt fit20 aan?
Ja zeker! Ik heb er zoveel profijt van. Soms vinden mensen het duur. Dat vind ik dus helemaal niet. Je wordt 1 op 1 begeleid. Dat heb je nergens. Je kan de prijzen niet vergelijken met een sportschool, fit20 is personal training. Iedere training worden je resultaten bijgehouden in een iPad. Daar zie ik dat ik steeds sterker en fitter ben geworden. Ik durf écht te zeggen dat het werkt.

Tom Cees (57 jaar) makelaar


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!