Klantverhaal van Carine Punt

‘Je kan door fit20 gewoon meer hebben!’

Ik heb nu bijna een jaar fit20 gedaan. Mijn buurvrouw deed het en zij zei op een gegeven moment tegen mij: ‘Moet je eens voelen…!’ terwijl zij haar spierballen liet zien. Haar armen waren door fit20 heel sterk geworden.’Ik merk het bij het tennissen’ zei ze ‘ik loop harder!’. Toen ben ik het na de eerste proefles ook gaan doen.

Ik vind fit20 een heel fijn concept. Het heeft zoveel effect! Eerst kregen mijn energie en metabolisme een enorme boost. Toen begon mijn lijf echt strakker te worden, ik viel wat af en mijn spiermassa nam toe. Inmiddels ben ik echt gespierder, geen bodybuilder ofzo, maar ik zit strak in mijn vel.


Na 2 maanden trainen is mijn man meegegaan en sindsdien doen we het samen. Hij had soms een wat gevoelige rug, vooral na een nacht liggen, maar sinds hij fit20 doet heeft hij totaal géén last meer! En samen trainen is natuurlijk ook gezellig.


Ik merk het effect van die 20 minuten aan zoveel dingen, alles gaat makkelijker, kinderen tillen, traplopen, op de fiets. Je kan door fit20 gewoon meer hebben! Ik deed al conditietraining maar dan kunnen sommige spieren toch slap blijven. Bij fit20 train je echt al je grote spiergroepen. En nu gaat ook de conditietraining makkelijker. Ik zit gewoon algeheel beter in mijn vel.


Het wordt ook steeds duidelijker dat het spierstelsel een heel belangrijk orgaan is, en dat vraagt onderhoud, en wat fit20 doet is precies goed daarvoor. De training geeft mij ook feedback over mijn lichaam, als een training een keer minder gaat merk ik vaak dat ik bijvoorbeeld verkouden aan het worden ben. Net zoals topsport dus!


Nu -na drie weken vakantie- mis ik de training echt, maar ook de week na je training lijkt het erop of je spieren weer om de training vragen. Dan wil ik echt weer trainen. Natuurlijk helpt de discipline van een vaste afspraak en die twintig minuten. Wij hebben drukke banen en een druk gezin, en dan is fit20 perfect. In het begin hik je even tegen de prijs aan, maar als je het samen doet en je ziet wat voor rendement het op je leven heeft dan wil je het niet meer missen.


Onze trainster Bouwiena is heel prettig, ze legt alles goed uit en is echt bij je betrokken. Natuurlijk is fit20 zwaar maar zij sleept je er doorheen. En na zo’n zware training denk ik: wauw!


Ik ben heel enthousiast, en vertel dat aan iedereen die het wil horen.


Carine Punt (41 jaar) senior scientist

Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!